Biskut raya 2012 from SweetRoz & partner

Assalamualaikum ....
Sorry ye lambat sangat upload photo biskut raya. Sejak semenjak ni banyak sikit tempahan cake & cupcakes (alhamdulillah!). Biskut2 ni memang yang selalu di buat untuk family setiap Aidilfitri, cuma tahun ni SweetRoz mula menjual (semenjak dah jadi fulltime housewife ni :D)

Since it's homemade all the ingredients used are of the best quality. Macamana di buat untuk family macam tu jugak di buat untuk jual... Semua resepi menggunakan pure butter serta coklat & kacang of the best quality. As promised ... ni biskut raya yang boleh di tempah dari SweetRoz :
Almond London
50pcs = RM27
Inti badam (dari Iran) yang rangup dengan coklat

Biskut Almond Choc Chips
(50 pcs = RM25)

Biskut marmar carries dengan gajus
50pcs = RM27
Chocolatey dengan gajus rangup (dari Iran)

Biskut cornflakes (50pcs = RM25)
Rangup! Sedap! dengan cornflakes Keloggs'
Double Choc buttons with milk chocolate & almond bits
(50pcs = RM27)
Rangup di luar, chewy di dalam ... lebih rasa coklat. Yumms!


Samprit Ros
50 pcs = RM28
Lembut 'melt-in-your-mouth', pakai acuan tembaga warisan Bonda :D



Biskut Maa'mor - original & perisa strawberi
50 pcs = RM30 (boleh tempah satu perisa atau mix 2 perisa)
Cair di mulut dengan inti kacang rangup. Halal ... minyak sapi cap Windmill

So tunggu apa lagi ... buat lah tempahan sekarang. Sila email pada sweetrozkitchen@gmail.com. Butir2 yang perlu : Nama, Contact No., Lokasi, Jenis biskut & Kuantiti. Tenkiu .... (sorry la SweetRoz masih tak pandai nak buat order form - blogger baru belajar ...hehe)

Packing biskut standard dalam balang tutup merah tapi kalau nak dalam bekas yang tak perlu transfer biskut ke bekas lain pun ada, cuma add RM5

Tambahan kepada list Biskut Raya 2012 ....

Biskut Permaisuri (50pcs = RM25)
Buttery with a hint of vanilla, Crunchy outside and soft inside
Resepi ni menggunakan tepung jagung & susu tepung

Standard packaging for all biscuits except Maa'mor

** Delivery ke kawasan Shah Alam & sekitarnya pada 1 & 14hb Ogos

Comments

Popular Posts