Biskut raya ....

hmm .... sekejap lagi dah nak Ramadhan. Pada yg belum habis ganti puasa tu cepat-cepat lah ganti ye ... Baju raya dah tempah blum? unfortunately this raya terlambat lak hantar baju kat tailor sbb mencari-cari tailor sekitar kawasan Bangi ni tapi tak tau nak hantar ke mana. Nampak gaya nye kena cari redy made @ perhaps pakai je yg dlm almari tu ... anyways since dah jd full time Home Manager ni membeli baju takde dah dlm agenda huhu ...

Tengah sibuk menyiapkan sampel biskut raya untuk pass kat kawan-kawan so that dapat merasa. Cadang nak buat 2,3, jenis je. Memang setiap tahun akan buat biskut raya since I sorang je anak pompuan in the family. Supply untuk rumah parents, abang2, rumah sendiri n some for the PIL (parents-in-law) :D Faberit family ni - biskut cornflakes, rock bun, samprit (menggunakan acuan tembaga), permaisuri. Maybe this year tambah choc chips almond & nestum.

I'll post the pics later ya.... Kalau nak start order pun boleh

Comments

Popular Posts