Latest! Sticky Date cake with butterscotch topping

post Syawal .... dalam fridge masih banyak lagi buah kurma (alhamdulillah buah kurma tak putus-putus ada kat rumah ni) sempena jamuan raya kat kawasan taman ni I decided to bake this cake - sambil2 tu buat promo :D neighbours tak ramai yg tahu that I'm now baking fulltime at home. Dari situ alhamdulillah dah dapat 3 orders. Cake ni pakai kurma rotab, selling for RM55 for a 9" cake. Nak order sila tinggalkan komen di sini. Bg email add @ contact number and I'll get back to u.

overflowing butterscotch sauce :D
with hazelnut bites

cake ni sangat gebu & terasa kemanisan kurma

Comments

Popular Posts