New at SweetRoz - Layered steam cake

Jumpa resepi kat FB kawan, link to kawan dia Azah's kitchen yg sudi berkongsi resepi (Terima kasih ye Azah, semoga ilmu yang di kongsi mendatangkan rezeki pd empunya resepi) Photos kek lapis kukus dlm fb Azah cantik & nampak sedap so tak sabar nak mencuba. Ni lah hasilnya .....
6 layer, 3 flavor - chocolate, vanilla, strawberry
gebu sangat kek ni. rasa cam ice cream :D

Best eaten with vanilla ice cream Yumms!
Can be frosted with buttercream or chocolate ganache (as in picture)

My doter request topped with fruit cocktail since takde ice cream in the freezer

Tadaaaaa! Keratan rentas. LOVELY!!!

Nampak sedap kan?? (memang sedap!) Boleh la order dari SweetRoz kitchen - sms ke 012-2058255 atau email ke sweetrozkitchen@gmail.com

Comments

Popular Posts