ICE CREAM cake di SweetRoz kitchen

emmm siapa yang tak suka ais krim kan? it comes in wonderful flavours - classic vanilla, chocolate, strawberry, cookies n cream, rocky road, butter pecan. Have it in a single scoop, double scoop, sundae, banana split, the choice is endless!

anak-anak really enjoy buat home-made ice cream :D ni pics classic vanilla permintaan my Lil Girl Nurina

vanilla ice cream with chocolate rice sprinkles & blueberry 

close up
minggu lepas SweetRoz menerima tempahan Ice Cream cake yang pertama dari staff SIRIM di Shah Alam. TQ :D untuk jamuan makan-makan sempena penghujung tahun 2012. SR harap they enjoyed the Chocolate cake with Cookies n Cream ice cream as I've enjoyed making it

Ice cream cake @ SweetRoz kitchen

Cake : Chocolate
Ice  Cream : Cookies n Cream (vanilla ice cream + oreo cookies)

Size : 8"
Harga : RM85

Untuk tempahan, pilihan kek Vanilla @ Coklat sponge. Saiz kek 6" @ 8". Pilihan ais krim Vanilla, Coklat, Strawberry, Cookies n Cream, Butter Pecan, Jagung dan macam-macam lagi. Harga kek bermula dari RM60 (6") bergantung kepada jenis ais krim. Tempahan hendak lah di buat 2 minggu awal. Untuk perjalanan jauh ais krim akan di masukkan dalam kotak styrofoam (tahan 6 jam sebelum mula mencair)

So ... kalau dah jemu dengan kek biasa apakata dapatkan Ice Cream cake di SweetRoz kitchen

Comments

Popular Posts