Sepi seketika ....

dah lama tak update entry kan ..... SweetRoz kitchen masih lagi bersiaran dan masih lagi menerima tempahan.

Tahun ni SweetRoz mengembangkan sikit home-based biz ni dengan menerima tempahan wedding favors. Dulu-dulu buat atas permintaan rakan-rakan je tapi sejak duduk di rumah je & anak-anak di sekolah jadi masa yang terluang tu boleh la di penuhi dengan aktiviti ni

SRK at the moment bz sikit menyiapkan wedding favors - dulang hantaran, sirih junjung, bunga pahar, bunga high table untuk tempahan mid Februari ni. Tempahan kek masih diterima cuma tak dapat nak update tempahan sebab tak jumpa plak cable handphone ke computer ni. Antara tempahan yang di terima sepanjang Januari - durian crepe (yup masih demam crepe lagi di penghujung musim buah durian), carrot cake, Molten Lava cake dan juga sushi.

Untuk sebarang tempahan boleh email pada sweetrozkitchen@gmail.com or sms/WhatsApp ke 012-2058255

Comments

Popular Posts