NEW Cake from SweetRoz kitchen : Pink Ombre cake

Entri kali ni adalah sambungan pada NEW Cakes sebelum ni -----> Layered cake

Akhirnya dapat juga menerai deco ombre merah ala sisik ikan
Tak tau pulak kalau cara deco ni ada namanya tapi it looks more like fish scales.
Kek lapis (bukan cam yg Sarawak tu) but more of a Layered cake dengan 
3 lapisan berlainan rasa : 
Strawberry - Kelapa - Vanilla

Pink ombre cake untuk bonda tercinta 

Camner? Suka tak?
Memang sedap dan sesuai combi strawberry-kelapa-vanilla ni
Kelapa yang di guna dalam kek ni ialah Hawaiian Coconut yang lebih rasa kelapa
Pernah makan coklat Bounty tak? Ha! rada Hawaiian coconut ni macam yang dalam Bounty tu ....
SRK suker sangattt tengok kejadian kek ni yang very d pink! 

<3<3<3<3<3

Antara kombinasi yang sesuai jugak :

Strawberry - Chocolate - Vanilla
Mango - Chocolate - Mocha/Vanilla
Strawberry - Lemon - Vanilla 

Boleh request perisa lain kalau nak ye ...
Bagitau jer

Comments

Popular Posts