SweetRoz kitchen dalam Hero Dapur

Hari ni pihak production house Tanah Beris Films brkunjung ke dapur SweetRoz untuk rakaman rancangan masakan Hero Dapur yang akan disiarkan di TV2

SweetRoz kitchen antara 13 blogger yg di pilih untuk segmen blogger di dapur.  Ini lah peluang untuk SweetRoz kitchen makin di kenali. Semuanya brmula setelah SR ambik keputusan untuk berhenti kerja pada penghujung tahun 2011. Masa bekerja dulu tak tau pun tentang blog n blogger ni .... (agak ketinggalan kan .....) ye la sbg ibu yg bekerja nak juggle between work-kids-family mana ada masa untuk explore dunia alam maya ni.

Alhamdulillah brmula dgn small baby steps - mula2  terima tempahan untuk majlis di pejabat, dari kawan2 terdekat SRK dah mula brkembang especially tahun 2013.

Dengan kesempatan yg di beri oleh pihak Tanah Beris Films di harap SRK akan terus brkembang. Harapan SR satu hari nanti dapat di realisasi kan impian untuk buka cafe SweetRoz kitchen insyaAllah .....

Comments

Popular Posts