Red Velvet untuk anakanda tersayang

Sesungguhnye rezeku Allah itu memang luas dan datangnya tak di sangka2. Syukur alhamdulillah ...

Tempahan Red Velvet ni di terima dari Kak Bad di BTHO Cheras untuk hari jadi anakanda yg tersayang. Kak Bad buat tempahan pd jam 1 tengahari dan request kek di siapkn pd petang yg sama. SR mencuba sedaya upaya untuk menunaikan hajat seorang ibu yg nak surprise anakanda tersayang pd harijadi yg ke 18.

Kebetulan pg tu SR baru selesai menyiapkn order Minion cupcakes & lepas tu 2 biji kek kurma untuk jamuan hari raya kejiranan jd butter pun ada jd dapat lah SR menunaikan hajat Kak Bad walaupun dlm notis yg singkat. Lebih kurang 4 jam jer

Pada yang nak buat tempahan insyaAllah SR akan cuba menunaikan setiap permintaan selagi mampu. Di SweetRoz kitchen anda bukan saja dapat kek yg sedap tapi juga sentuhan personal dan servis yg memuaskan insyaAllah .....

Untuk tempahan boleh sms/WhatsApp/wechat SweetRoz kitchen di 0122058255

Comments

Popular Posts