Tempahan minggu ini ....

Sepi je blog SRK ni ye .... Bz sikit dengan tempahan especially homemade roti
 
Istimewanya roti dari Sweetroz kitchen menggunakan tepung berprotein tinggi dan butter tanpa bread improver dan softener ( sebab kedua2 bahan ni boleh dtg dari sumber yg di ragu kan status Halal nya) Tak sangka jugak SRK terima byk tempahan dari jiran2 terdekat.  Siap ada yg promote di ofis lagi ..... Terima kasih :D
 
Minggu ni 2 tempahan Red velvet cake utk hari jadi Nabihah yg ke -9 dan Redberry velvet dari Aleina (all time customer Sweetroz kitchen) dgn 3D Angry Bird utk makan2 anak.  Anak2 Aleina ni bila nampak muka Roz je terus kata auntie kek angry bird :D I love it when the kids enjoys my cakes sbb all things are baked with love at SRK
 
Tempahan sushi pack di terima dari Fiza di Bandar Seri Putra dan Nadiah di Sg Buah. Assorted sushi - California roll & temaki, Sesame roll with crabstick & cucumber,  Cheese roll with tuna & cucumber,  Tuna roll with bonito flakes.  Lepas ni SRK nak mencuba jual bento box utk lunch atau majlis
 
Hedgehog atau Kek Batik dengan walnut & topping chocolate buttercream tempahan dari Amira (juga repeat customer Sweetroz kitchen) dari kecil lg kek batik ni Roz & adik beradik panggil hedgehog dan memang bonda buat ada topping. Utk merasai kelainan dan keenakkan kek batik SRK tempah lah sekarang ....
 
Ok lah tu je update dr Roz minggu ni. Nak menyiapkn bunga dulang pulak utk hantaran majlis pertunangan awal February nanti

Comments

Popular Posts