Aktiviti kraf untuk majalah NUR

Ishhhh tak silap title entri hari ni.... Selain dari SweetRoz kitchen, SR ada jugak buat SweetRoz Weddings & SweetRoz Crafts bersesuaian dengan jenis produk yg di hasilkan. Pendek kata apa2 yg perlu kemahiran, kreativiti dan hasil kerja tangan memang Roz minat

Roz terima request dari wartawan majalah NUR keluaran Karangkraf utk segmen kraf. So apa lagi! ni la masa nak mem fofular kan kraf batu yg suatu ketika dulu kegilaan para hobyist & craftist. Bahan utama kraf ni ialah Plaster of Paris. Since masa tu ramai sangat orang buat faux cupcakes and cakes Roz mencari idea lain utk hasilkan produk kraf lain. Best seller ialah note holder bentuk cupcakes comel dan paper weight. Produk lain - trinket box (utk simpan brooch atau koleksi anting2), hiasan rumah seperti cupcakes, ice cream, contoh makanan etc

Meh nak kongsi photo shoot hari ni .... Terima kasih pada wartawan majalah NUR - Kak Faridah & jurufoto Shahir

InsyaAllah terbit dalam keluaran April dan Mei 2014


 

Comments

Popular Posts