Apa kata pelanggan tentang tempahan dari Sweetroz kitchen

AsSalam

Lama tak menjenguk di sini .... jumlah pengunjung blog pun dah makin ramai

Alhamdulillah biz Sweetroz kitchen dah mula di kenali ramai dan mula berkembang. 2,3 minggu ni terima byk tempahan sampai tak dpt nak update blog ni. Tapi boleh ikut perkembangan Sweetroz kitchen melalui Facebook page & Instagram - sweetroz kitchen. Byk pilihan menu dalam kedua2 page tu. Apa pun permintaan ... insyaAllah boleh di tunaikan.

Terima kasih pada pelanggan2 Sweetroz kitchen yg menyokong bisnes home baker seperti SRK. Selain dari kek, cupcake,  dessert, coklat dan katering kecil2an ... SRK juga ada hasil kan produk2 roti

Jom tengok apa kata pelanggan Sweetroz kitchen tentang tempahan2

Comments

Popular Posts